Compliance

Persoonlijke hulp bij de Wwft, Wft, Wtt en AVG in verschillende vormen.

Persoonlijke hulp bij het voldoen aan de Wwft, Wft, Wtt en AVG

ComplyNow heeft veel kennis en ervaring in huis op het gebied van Wwft, Wft, Wtt en AVG. Onze compliance specialisten helpen u graag bij het schrijven van een kantoorspecifiek beleid of het maken van de risicobeoordeling. Daarnaast treden we op als sparringpartner voor verschillende vraagstukken en kunnen wij de Meldingen Ongebruikelijke Transactie voor u verzorgen.

Wij bieden deze diensten aan in verschillende vormen

Compliance Functie

De compliance functie houdt toezicht op het naleven van wettelijke en interne regels binnen uw onderneming. Vanuit de Wwft is het verplicht dat de compliance functie binnen uw bedrijf ingericht is (naar aard en omvang). Onze experts kunnen deze functie op volledig onafhankelijke en effectieve wijze voor u vervullen. 

Compliance Specialist

Naast het vervullen van de compliance functie kunnen onze experts u ook op consultancy basis ondersteunen bij het voldoen aan de verplichtingen die wet- en regelgeving aan u stelt. Onze consultants kunnen ook uw interne compliance functie ondersteunen.

De consultancy van ComplyNow is flexibel en kan op diverse manieren plaatsvinden. Bijvoorbeeld via de telefoon, bij u op kantoor of op een andere manier die u het beste uitkomt.

Ondersteuning bij compliance nodig? 

Neem contact op met ComplyNow