Skip to main content

Goed nieuws! ComplyNow blijft uitbreiden. Zoals u wellicht al weet, hebben wij begin april met heel veel trots onze nieuwste dienst gelanceerd: Wwft Compleet. Wwft Compleet wordt inmiddels al door een groot deel van onze klanten gebruikt en bevat alle hulpmiddelen die nodig zijn om de Wwft correct na te leven. 

MyComplyNow Mijn cliënten

Wat is Wwft Compleet? 

Wwft Compleet is niet één dienst, maar een volledig pakket aan diensten dat in abonnementsvorm wordt aangeboden. 

Wat houdt dit in? Vóór de lancering van Wwft Compleet maakten veel Wwft-plichtige instellingen gebruik van meerdere diensten op het gebied van de Wwft. Zo werden cliëntenonderzoeken uitgevoerd in MyComplyNow, werd het Handboek Wwft gebruikt voor het opstellen van Wwft-beleid en werden losse trainingen afgenomen om aan de opleidingsverplichting te voldoen. 

Om onze klanten een nóg betere en completere service te bieden, hebben wij een uniek pakket samengesteld in de vorm van een handig abonnement voor een unieke prijs.

Ook in één keer klaar met de Wwft?

Activeer Wwft Compleet dan snel op MyComplyNow!

De onderdelen van Wwft Compleet

Wwft Compleet bevat alle tools en diensten die u nodig heeft om de Wwft gemakkelijk, snel en compleet na te leven. Zo bevat het abonnement onder meer de volgende onderdelen: 

 • MyComplianceOffer, de helpdesk waar onze Wwft-experts altijd klaar staan om vragen te beantwoorden en Wwft-gerelateerde kwesties te bespreken.
 • Onbeperkt toegang tot de workflows voor het uitvoeren van cliëntenonderzoeken in MyComplyNow.
 • Praktische en complete e-learnings Wwft om gemakkelijk aan de opleidingsverplichting te voldoen.
 • Een digitale en makkelijke risicomatrix voor de uitvoering van een verplichte risicobeoordeling Wwft
 • Toegang tot onze Cybersecurity Suite, bestaande uit praktische hulpmiddelen om uw digitale veiligheid naar een hoger niveau te tillen. 
 • Diverse kortingen en aanvullende diensten
Wwft e-learning

De voordelen van Wwft Compleet

Met de lancering van Wwft Compleet ondersteunen wij u nu nog beter bij de naleving van wet- en regelgeving. Zo heeft het gebruik van het abonnement enkele aanzienlijke voordelen: 

 • Zoals de naam al zegt, is het pakket zeer compleet. Maakt u gebruik van alle functionaliteiten, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over een bezoek van de toezichthouder. U kunt er zeker van zijn dat u aan de Wwft voldoet.
 • Alle diensten die binnen Wwft Compleet vallen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn in samenwerking met onze klanten ontwikkeld en sluiten daarom perfect aan bij de wensen van de gebruiker.
 • U heeft altijd een expert ter beschikking om uw Wwft-gerelateerde vragen bij neer te leggen. Dit is uniek! Maakt u geen gebruik van Wwft Compleet, dan betaalt u voor het inschakelen van een expert al snel honderden euro’s.
 • Wwft Compleet is betaalbaar. Met het abonnement bent u aanzienlijk goedkoper uit dan wanneer u alle diensten los zou aanschaffen.
 • Als een extra bonus, hebben gebruikers van Wwft Compleet toegang tot diverse handige diensten op het gebied van cybersecurity. Omdat steeds meer bedrijven tegenwoordig slachtoffer worden van cybercriminaliteit, kan deze dienst u veel problemen besparen. 

Interesse? 

U maakt nu al gebruik van Wwft Compleet voor 75 euro per maand excl. btw

Gebruikers van MyComplyNow kunnen zich nu aanmelden voor Wwft Compleet via de winkel in hun account. Heeft u nog geen account op MyComplyNow of heeft u vragen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op zodat wij u vragen kunnen beantwoorden en u een gepersonaliseerde aanmeldlink kunnen doorsturen.

Let op! Voor de meeste makelaars zijn afspraken met de brancheorganisatie van toepassing, die kunnen resulteren in aantrekkelijke kortingen. ComplyNow werkt namelijk samen met NVM, VBO en VastgoedPRO. Wilt u weten of ook u korting krijgt? Log dan in op MyComplyNow om de prijzen te bekijken of neem contact met ons op.  

Activeer Wwft Compleet direct! 

Ga nu naar de winkel in uw MyComplyNow-account
ComplyNow

ComplyNow

Bedankt voor het lezen van een artikel van ComplyNow. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons bereiken op 088 600 1400 en via [email protected].