Tarieven

ComplyNow werkt samen met verschillende partners en brancheverenigingen. Omdat we aantrekkelijke kortingen bieden aan verschillende partners en brancheverenigingen, werken we met verschillende prijslijsten.

Wilt u weten welke tarieven op uw situatie van toepassing zijn? Op deze pagina leest u waar de tarieven te vinden zijn die op uw situatie van toepassing zijn.

Onze oplossingen

AVG-Implementatie

Tijdens een AVG-implementatie zorgt onze AVG-expert dat uw bedrijf volledig aan de AVG voldoet en dat u over voldoende kennis beschikt om aan uw verplichtingen te blijven voldoen.

Interesse? Bekijk onze AVG-Implementatie-pagina voor meer informatie of neem contact met ons op voor de tarieven.

Intermediair Wwft

Consultancy

Wij bieden onze klanten drie vormen van consultancy:

  • De Compliance Officer: In te huren vanaf acht uur per jaar.
  • De Compliance Consultant: In te huren vanaf drie uur per jaar.
  • De Externe Functionaris Gegevensbescherming: In te huren vanaf vier uur per jaar.

Interesse? Bekijk onze Consultancy-pagina voor meer informatie of neem contact met ons op voor de tarieven.

MyComplyNow

Met MyComplyNow beheert u gemakkelijk en gebruiksvriendelijk al uw benodigde workflows, data en formulieren in één online omgeving. Dit zorgt ervoor dat u makkelijk aan alle wet- en regelgeving voldoet. Bovendien worden alle bewaarde dossiers veilig (en volgens de AVG) opgeslagen.

De prijzen voor de verschillende oplossingen die MyComplyNow bevat, verschillen per branche. Deze kunt u vinden in MyComplyNow.

Log in op MyComplyNow

Remediation

Tijdens een remediationtraject helpen we bij het rechttrekken van de compliance in de breedste zin. Met onze diensten zorgen wij ervoor dat een eventuele audit of bezoek van de toezichthouder geen enkel probleem oplevert.

Vanzelfsprekend is elk traject en elke klant(behoefte) anders. Het remediationtraject is daarom volledig maatwerk en wordt aangepast aan uw vereisten en voorkeuren.

Interesse? Bekijk onze Remediation-pagina voor meer informatie of neem contact met ons op voor de tarieven.

Risicomanagement (SIRA)

Wij bieden onze klanten hulp bij risicomanagement in de vorm van twee diensten:

  • Risicomanagement (met de SIRA-methode): Wij voeren eenmalig de complete analyse voor u uit.
  • Risicomanagement update-abonnement (met de SIRA-methode): Hebben wij eerder een SIRA-analyse voor u uitgevoerd? Met een update-abonnement houden wij deze voor u up-to-date. 

Interesse? Bekijk onze Risicomanagement-pagina voor meer informatie en neem contact met ons op voor tarieven.

Trainingen en Workshops

Bij ComplyNow heeft u de keuze uit Wwft Inhouse trainingen voor alleen u en uw collega’s, of trainingen binnen ons Compliance College waar individuele deelnemers zich op kunnen inschrijven. Verder bieden wij ook AVG trainingen aan.

  • Inhouse training: Een training speciaal voor uw kantoor.
  • Compliance College: Openbare trainingen en workshops geschikt voor individuele inschrijvingen.

Let op! Bent u makelaar en aangesloten bij Vastgoedcert? Dan kunt u met onze trainingen tegen een toeslag PE-punten verdienen. 

Interesse? Klik hier voor  onze trainingsdatums en meer informatie. Wilt u de tarieven weten? Neem dan contact met ons op.

Wwft handboek

In het Wwft handboek vindt u onder meer: 

  • Duidelijke uitleg over al het benodigde Wwft-gerelateerde beleid. 
  • Een handige template waarmee u gemakkelijk uw eigen gepersonaliseerde versie van het benodigde beleid opstelt.

Let op! Enkele brancheverenigingen hebben hun toegang tot het Wwft handboek centraal ingekocht. Leden van deze verenigingen kunnen het handboek gratis raadplegen. Log in op MyComplyNow om te zien of dit op u van toepassing is. 

Interesse? Bekijk onze MyComplyNow-pagina voor meer informatie en neem contact met ons op voor tarieven.

Veelgestelde vragen (FAQ):

Krijg ik korting wanneer ik een grote hoeveelheid diensten of checks afneem?

Ja, bij grote hoeveelheden diensten of checks zijn kortingen zeker mogelijk. Lees hier meer over op onze maatwerk-pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ik ben lid van een branchevereniging. Krijg ik korting?

Een aantal brancheverenigingen hebben de toegang tot enkele diensten voor hun leden afgekocht. Daarnaast werken we met enkele brancheverenigingen samen, waardoor we mooie kortingen kunnen bieden. 

Wilt u weten of deze voordelen ook voor u gelden? Log in of maak een account aan op MyComplyNow om uw prijslijst te bekijken.