Remediation

Compliance op orde

Flexibel en op maat

ComplyNow compliance remediation biedt een compleet pakket om uw organisatie alsnog op orde te brengen voor de volgende audit of voor het volgende toezichthouders bezoek. Vanzelfsprekend is elk traject en elke klant(behoefte) anders, en is het gehele remediation team in zowel diensten als producten volledig schaalbaar.

Het traject

Compliance management

ComplyNow kan u eerste en tweede lijns compliance managers a.i. of ter ondersteuning van uw huidige inrichting bieden op uurbasis. Van junior medewerkers tot zeer ervaren managers die op directie en Raad van Commissarissen niveau hun sporen verdiend hebben. Deze functionarissen hebben ruime ervaring in dergelijke trajecten. Zij zullen in dit traject intensief samenwerken met uw directie en personeel om het remediation traject zijn doelen te laten behalen.

Projectmanagement

ComplyNow biedt u actieve hands-on projectmanagers die uw remediation team kunnen opzetten, coachen sturen, begeleiden, de kwaliteit bewaken en aan constante verbetering werken.

Het compliance en projectmanagement zullen als eerste stap een remediation plan met u opstellen.Dit kan op basis van een Gap analysis of indien u reeds een rapport heeft, deze beoordelen en hier een plan van aanpak voor maken.

Tooling

ComplyNow heeft een eigen development departement waar de meest efficiƫnte en complete compliance oplossingen in nauwe samenwerking met onze compliance officiers worden ontwikkeld. Vanzelfsprekend kunnen deze tools worden ingezet, zoals online pep-sanctie en innovatie negatieve media oplossingen, online onboarding tools en onze landenrisico oplossing.
Omdat we inhouse ontwikkelen en vanuit onze missie innovatief zijn wordt onze tooling constant verbeterd en kunnen applicaties op maat worden gebouwd voor de klant.

Educatie

Onze organisatie beschikt over een eigen opleidingsinstituut, de Compliance College. vanuit waar motiverende en kundige trainers en praktische materialen kunnen worden ingezet. In het remediation plan worden het aspect opleidingen meegenomen, en kan de gehele organisatie door de inzet van groepstrainingen, persoonlijke coaching en de inzet van online sessies, maar ook online toetsing en e-learnings worden opgeleid voor een duurzame verbetering in kennis en vaardigheden.

Senior- medior en junior CDD analisten

Ons team van CDD analisten bestaat uit diverse niveaus en specialismen en kan direct worden ingezet om uw klantdossiers aan te passen waar nodig. Geheel aan te passen in samenstelling op uw specifieke situatie en het remediation plan.

Samenwerkingen

ComplyNow werkt nauw samen in dit traject met de zusterorganisatie AuditNow. Mits passend kan AuditNow vanzelfsprekend het bestaande beleid en SIRA auditen, gap analyses uitvoeren en tussentijds en achteraf een audit uitvoeren.

Daarnaast werkt ComplyNow samen met een gespecialiseerd en gerenommeerd advocatenkantoor voor advisering en begeleiding bij juridische zaken rondom toezicht.

Wilt u meer weten over Remediation?

Neem contact op