HandboekNow

Het handboek Wwft is het digitale naslagwerk waarin helder en overzichtelijk de verplichtingen die de Wwft met zich meebrengt staan beschreven. Ook bevat het handboek handige werkinstructies en formulieren om aan deze wetgeving te voldoen.

Overzicht van de verplichtingen van de Wwft

Onder de Wwft moet u een geschreven beleid hebben, met daarin beschreven: uw werkzaamheden, de risico’s die u daarbij loopt en hoe u omgaat met deze risico’s. 

HandboekNow levert in een digitale omgeving een handboek waarin al deze zaken beschreven zijn. HandboekNow is opgesteld voor uw werkzaamheden, voorzien van praktische voorbeelden uit uw werkveld en de beoordelingskaders die uw toezichthouder daarvoor gebruikt. HandboekNow bevat daarnaast relevante formulieren die gebruikt kunnen worden voor de risicobeoordeling, cliëntacceptatie en meldingen ongebruikelijke transacties (MOT melding). 

HandboekNow is een uitstekende basis voor uw Wwft-beleid. Als u het basishandboek volledig personaliseert, is het zelfs geheel te gebruiken als uw beleidsdocument. Daarnaast houden wij het voor u up-to-date.

Bekijk Handboeknow.nl

Risicobeoordeling

Voor de risicobeoordeling staat in onze Wwft-Handboeken een volledig uitgewerkte methode om uw risico’s in kaart te brengen. Wij gebruiken hiervoor de SIRA (Systematische Integriteitsrisicoanalyse). Deze methode wordt als ‘best practise’ gezien door verschillende toezichthouders.

Bekijk de Risicobeoordeling

Handboek

Het handboek is voorzien van praktische voorbeelden uit uw werkveld en de beoordelingskaders die uw toezichthouder daarvoor gebruikt.

Personalisatie

Na het beantwoorden van een aantal kantoorspecifieke vragen kunt u het handboek personaliseren en zo zal het handboek perfect aansluiten bij uw kantoor.

Hulpmiddelen

U vindt op HandboekNow diverse formulieren die u helpen gestructureerd cliëntenonderzoek te doen.

Versiebeheer

Hier heeft u beschikking tot de eventuele oude versies van het handboek.

Wilt u meer inhoudelijke kennis over HandboekNow?

Neem contact op